valeur ajoutée

UN BEAU CADEAU

Een seminarie ‘Voorbereiding op pensioen’ is een mooi afscheidscadeau voor uw werknemers als dank voor hun jarenlange dienst en als sluitstuk in een lange traditie van aandacht en zorg voor uw werknemers. Ook na hun vertrek blijven ze ‘ambassadeurs’ van uw organisatie.

Een seminarie ‘voorbereiding op pensioen’ is een waardevolle afronding van hun arbeidsleven en een kwaliteitsvolle ondersteuning bij de veranderingen die hen te wachten staan. Het garandeert uw werknemers een beloftevolle start van een nieuwe levensfase.

approche

APPROCHE

We hanteren in onze begeleidingen een boeiende mix van interessante en relevante informatie, wederzijdse interactie en humor.

Er zijn voordrachten van specialisten over gezondheid, juridische en financiële aspecten. Daarnaast geven we ook op een interactieve manier waardevolle informatie over de verschillende veranderingen die mensen mogen verwachten in deze nieuwe fase in hun leven. Tenslotte staan we stil bij de aandachtspunten die helpen om op een gelukkige, en zinvolle manier de pensioentijd in te vullen en te beleven.

Mensen wisselen daarbij ervaringen uit met leeftijdsgenoten over diverse thema’s, in kleine groepjes en in groepsgesprekken. We maken daarbij gebruik van korte filmfragmenten, een quiz, een test, enz.

De deelnemers krijgen na afloop alle presentaties van het seminarie ‘voorbereiding op pensioen’ digitaal doorgestuurd.

formules

FORMULES

We bieden seminaries ‘voorbereiding op pensioen’ aan in verschillende formules:
  • Een ééndaagse interactieve voordracht.
  • Een driedaags seminarie in het bedrijf of op een externe locatie.
  • Een vijfdaags residentieel seminarie aan de zee of in de Ardennen.
In de meerdaagse seminaries zijn voordrachten voorzien van specialisten over gezondheid, juridische en financiële aspecten.

CONTACTEZ NOUS

IN HET NEDERLANDS